Zamieszczone przez leszekmw
[INFO] Skoda Częśći DEKO Wrocław, Kraków, Bydgoszcz
Zwiń
X
-
[INFO] Skoda Częśći DEKO Wrocław, Kraków, Bydgoszcz
DEKO - Hurtownia części Skody
Będąc w hurtowni, w Krakowie przypomniałem się Panom o przesłanie cennika i katalogu ich części.
Wiem że ktoś wcześniej był w oddziale w Krakowie, ale chyba nie przesłali mu oferty.
Cennik 1
Cennik alfabetyczny
Jeżeli chodzi o jakieś szczegóły to sprawa wygląda tak:
1. Preferują odbiór osobisty
2. Lepiej zawsze zadzwonić wcześniej i się dowiedzieć czy dana część jest i jaka jest jej cena (Proszę podać że jest się z OCP)
Przykład: Wczoraj dzwoniąc i pytając się o chłodnicę oleju otrzymałem cenę 142 zł netto. Mówiąc że jestem z OCP cena spadła do 115 zł netto.
3. Nie było jakiś większych ustaleń jednak powiedzieli że będzie dla Nas zawsze jakiś rabacik.
4. Jeżeli chodzi o dokładnie jakąś cześć to preferują sprawdzanie po Part Number Skody.
Mam nadzieje że komuś się to przyda.
Kontakt:
CENTRALA:
P.H. "DEKO" Spółka Jawna
50-429 Wrocław ul. Wilcza 27
Ogólny:
tel +48(71) 341 31 29
fax: +48(71) 341 47 44
e-mail: [email protected]
Dział Handlowy:
tel/fax: +47(71) 341 47 44
SKLEP FIRMOWY:
50-502 Wrocław
ul. Hubska 24/26
tel/fax: +48(71) 333 06 27 lub 367 20 61 w.327
FILIA W KRAKOWIE:
P.H. "DEKO" Spółka Jawna Oddział Kraków
Ul. Obrońców Modlina 9
Tel/fax: +48(12) 653 26 62
Tel: +48(12) 653 28 93
FILIA W BYDGOSZCZY:
P.H. "DEKO" Spółka Jawna Oddział Bydgoszcz
Ul. Grodzka 32
Tel/fax: +48(52) 345 56 28
Tel: +48(52) 321 48 02
e-mail: [email protected]Była O1 która uratowała życie Silnik 2.0 APK - BRC Sequent 24
Była O1 Kombi 1.9 TDI AHF
President Johny II ASC + President
Jest Mondeo MK4 1.8 TDCI powered by HEKO
-
-
Napisałem do Deko we Wrocławiu (do ich głównej siedziby przy ul. Wilczej 27) i spytałem o rabat dla OCP i odpisali mi dzisiaj rano, że dają dla OCP takie rabaty:
na części AQ AUTO-QUALITY (ich marka) -20%
na pozostałe -10%
Dzisiaj po południu byłem u nich osobiście - kupiłem komplet klocków i tarcz hamulcowych przednich Ferodo, filtr powietrza Knecht i płyn do spryskiwaczy i na to wszystko dostałem rabat.
Wystarczy powołać się na forum OCP przy zakupie.
Komentarz
-
-
Też jestem zadowolony z miłej i fachowej obsługi w oddziale Deko części skoda w Łodzi . Ceny na filtry, olej i klocki wydawały mi się wysokie , ale jak powiedziałem że jestem na forum OCP to dostałem spore rabaty okazało się że jestem pierwszym klientem w oddziale w Deko - Skoda w Łodzi ul. Aleksandrowska 191 który kupował na hasło OCP i kontaktowali się w sprawie upustów dla członków OCP z Krakowem i Wrocławiem, całkiem sympatycznie polecam.robert octaviaRK
Komentarz
-
-
Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
Komentarz